Organisatie

DENF Coffee is ontstaan uit een passie om Coffee te roasten op ambachtelijke wijze. Wij zijn een creatief en een eigenwijs bedrijf wat graag de eigen visie volgt en het eigen verhaal over Coffee vertelt. Wij zijn de eerste en oudste Coffee Roaster van onze stad en zijn vanaf de keukentafel begonnen, waar anders? Vervolgens een pop-up gestart, daarna onze Coffee geroast in onze eerste èchte roastery in een oud koetshuis en via een kunstenaarscollectief in zes jaar uitgegroeid tot 230 vierkante meter in De Witte Dame. Ons terras ligt in het splinternieuwe park aan het Clausplein en we zijn niet meer weg te denken uit het stadsbeeld. We verzorgen take away, breakfast, lunch, wine and bites, houden van jazzmiddagen/avonden en zelfs een pop-up avond restaurant met een partner zetten we met veel plezier op poten. Naast alle Coffees die we voor onze eigen espressobar roasten maken we Coffee voor diverse restaurants, scholen en verzorgen we trainingen. Werken nauw samen met onze partners en zijn altijd in beweging en op reis om iets nieuws te ontdekken en wij blijven creëren. Ambitieus zoals we zijn groeien we door en werken we aan onze nieuwe plannen.

Omschrijving functie

De assistant floormanager is hèt gezicht van de espressobar van DENF Coffee Eindhoven en draagt bij aan een gastvrije bediening van onze gasten. De assistant floormanager is een meewerkend leidinggevende en geeft op enthousiaste wijze sturing aan het team. De assistant floormanager zorgt voor een juiste
taakverdeling en teamsamenstelling en is van opening tot sluiting verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering. De assistant floormanager voert zelfstandig taken uit op het gebied van inkoop en zorgt voor een goede afstemming en communicatie met de omgeving zodat de gasten bij DENF optimaal bediend worden.

Profiel en competenties

+ HBO werk- en denkniveau
+ Aantoonbare kennis en ervaring binnen de horeca
+ Kennis en ervaring op het gebied van leiding geven
+ Verantwoordelijke en professionele manager
+ Barista diploma is een pré
+ Voelt zich als een vis in het water om met gasten om te gaan
+ De engelse taal is als je tweede natuur
+ Je bent een planner
+ Een continu veranderende omgeving schrikt jou niet af

Toevoegingen

+ Het betreft een full-time èn een part-time functie
+ Gezien de functie en ervaring ben je vast ouder dan 25 jaar
+ In het bezit van rijbewijs B
+ Computerervaring is een pré
+ You like to get the things done

Contact

Motivatie waaruit blijkt dat deze baan jou op het lijf geschreven is graag via de mail met pasfoto en cv naar: mail@denfcoffee.com t.a.v. Daan.

Instagram

Instagram